Lace Bra

Hair Mousse

Så er juleferien endelig skudt i gang! Ihh hvor er det dejligt, og hvor kan jeg bare slet ikke vente til alle de hyggelige juledage der ligger forude. Skøn mad, stemningen, pakkerne og AT PYNTE TRÆ! Det er da det hyggelige i hele verden. Nå men tilbage til emnet: Hair Mousse. For et par dage siden var jeg nemlig sammen med et par veninder, og der fik jeg virkelig øjne op for Stuhr’s lækre mousser til håret. En mousse er et hårstylings produkt, der kommer i form af en skum spray. Mousse bliver brugt til styling af håret, og fungere lidt ligesom en normal hårspray, udover at en mousse giver volumen og bruges også tit til at kontrollere kruset og flyvsk hår (hvilket er den perfekte definition af mit hår). For et par dage siden prøvede jeg min venindes Stuhr Silk & Shine Hair Spray  og hold da op, den var helt fantastisk for håret. Mit hår er normalt ret kruset og en blanding imellem glat og krøllet. Med denne Silk & Shine Hair Spray fik jeg et flot krøllet og glansfyldt hår. Jeg er blevet helt og aldeles skudt i Stuhrs Hair Sprays, og jeg vil klart anbefale, at man anskaffer sig en hårspray hvis man har lidt ustyrligt hår (hvilket de fleste har I disse tørre vintermåneder, ik? 😉 ) Jeg har tænkt mig at prøve Stuhr Hair Spray Volumen næste gang jeg mangler hårspray.

Skærmbillede 2014-12-19 kl. 21.11.10 Skærmbillede 2014-12-21 kl. 11.20.59

Stuhr Silk & Shine Hair Spray og Stuhr Hair Spray Volumen 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lace Bra