Det gør mig...

Girls Night

I går aftes fik jeg besøg af fire dejlige piger fra min klasse. Mine forældre var nemlig taget i sommerhus, så vi besluttede os for at holde girls night med indisk take away, frugt dyppet i chokolade og Sex & The City. Ihhh, altid super hyggeligt med en pigeaften <3

DSC_0431

“Act natural” poses 😛 ahahah.

DSC_0447DSC_0454

Måtte overgive mig i køkkenet og lade mesterbageren Emily træde til. Jeg havde nær brændt vores chokolade på…

DSC_0460 DSC_0470

Ihh så søde altså <3

//English

Yesterday my parents went to our countryhouse so I had the whole house for myself. Therefore these lovely ladies joined me and we had a great night with indian food, fruit in chocolate and Sex & The City!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gør mig...