Dance workshop

December <3

Jeg har simpelthen haft så travlt de sidste par dage, at jeg fuldstænding har glemt at komme i julestemning. Og dét er altså ikke særlig godt. Jeg har som sagt deltaget i en danse workshop for nogle af verdens bedste par, da workshoppen skulle afholdes på vores danseskole. Det har været den vildeste oplevelse, så I kan bestemt godt regne med et blogindlæg omkring workshoppen meeeeget snart. Tilbage til julehygge! Det går jo simpelthen ikke at man ikke er i julestemning når kalenderen siger 3. december. Julen er jo kun én måned hver år, så den skal altså nydes fuldt ud! Da jeg kom hjem fra skole i dag lå der et COVER magasin på mit skrivebord, samt to andre magasiner som min far havde købt til mig. Ihhh det var lige hvad der manglede. Så jeg skyndte mig at få lavet mine matematik og engelsk lektier, og derefter stod den på kaffe, julemusik, magasiner, blogning og om lidt skal jeg have risengrød inden jeg smutter til træning. Kan vist godt sige, at jeg nu endelig er i julestemning 😛

Hvad med jer, er I kommet i det helt store julehumør?

// English

I have been so busy the last couple of days, that I have totally forgotten to be in christmas cheer. I have been participating in a dance workshop where some of the best couples in the world were participating. It’s the last day today and I’m so motivated and inspired by all these talented couples! I’m pretty sure there will be a longer blog post about this soon 😛 Well back to the christmas cheer! Because the christmas is only one month of the year, I think december should be enjoyed the fullest. Therefore, when I came home from school I hurried to be done with homework so I could enjoy the 3. December <3 When I were done I made a cup of coffee, read magazines, blogged and in a minute I will have christmas food for dinner. Wieee!

Are you in christmas cheer yet?

DSC_0436 DSC_0443

2

 • Julehumøret har på ingen måde ramt mig endnu – desværre!
  Forhåbentlig kan Pyrus og Mc Einar ændre på det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Ej æv! Ja Pyrus er altid en vinder 😉 Ellers kan jeg klart anbefale at se julefilmen: “The Holiday” med Cameron Diaz! Den sætter i hvert fald gang i julestemningen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dance workshop