November morgener

What’s in my bag

Jeg har en tendens til altid at ville have for mange ting med i tasken. Hvad nu hvis jeg får brug for en læbepomade og ikke en lipgloss? Eller hvad nu hvis min telefon går ud for strøm, så er det altid godt at have et ekstra batteri med, ik? Og skulle jeg ikke også liiiige tage det store kamera med, just in case? Men sandheden er jo, at man sjældent bruget alt det man har med i tasken. Derfor har jeg knipset nogle billeder af, hvad der normalt er med i min lille over-the-shoulder taske. Dér er nemlig ikke plads til alverdens ting og sager!

REDI-DSC_0466 REDI-DSC_0468

Spejl fra Viktor&Rolf / Lipcloss, Chanel / Perfume, Ralph Lauren / Øjenskygge og pudder fra Armani / Læbepomade fra Karamamiju / Taske Stella McCartney

//English

I always put too many things in my bag. What if I need a lip balm instead of a lip close? Or what if my phone dies, and I need an extra battery? And maybe I should bring the big camera, just in case? But the truth is that you rarely need all of those things when you’re out. So I have snapped some pictures of what’s usually in my little over the shoulder bag. Because there isn’t room for that much! 😉

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

November morgener