Leather oh leather

Make-up opbevaring

 Vi kender vel alle sammen, de situationer hvor man står og roder rundt i diverse skuffer, make-up punge, små bokse osv. for at finde lige det man leder efter. Måske kender jeg det ekstra meget, fordi jeg danser og derfor har oceaner af make-up. I hvert fald, så er dét at organisere mit make-up altid et af mine helt store problemer! Derfor har jeg anskaffet mig nogle rigtig fine akryl (også kaldet plexiglas!) bokse til alt mit hverdagsmake-up. Før i tiden havde jeg mit dansemake-up og hverdagsmake-up samlet, men det blev simpelthen for uoverskueligt og rodet. Men de her akryl bokse er virkelig Guds gave til piger, når det kommer til opbevaring af make-up (og smykker 😛 )

 photo DSC_0454_zpse3d5870e.jpg photo DSC_0460_zps76c2d01d.jpg photo DSCF1534_zpsa156868e.jpg photo IMG_9880_zps6d81caac.jpg

 

Se udvalget af de lækre bokse fra Lux Living lige HER, eller se flere billeder fra mit loftværelse lige HER.

//English

We all know the situations where you just can’t find anything in your make-up bag, drawer and so on. I think I know these situations too well, because I have so much make-up (a lot of my make-up is for dance competitions). But these acrylic boxes are God’s gift to girls, when it comes to organized make-up. I have put all my everyday make-up (and jewelry) into these boxes and I looooveeee them! They are simple, classic and super duper fancy.

Take a look at the boxes from Lux Living right HERE or see more details from my roof room HERE.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leather oh leather