Sygdag og Carrie Bradshaw

Let’s get really hardcore

Endnu en sygdag for mit vedkomne har budt på masser af blogging, The Carrie Diaries (jeg har lige set juleafsnittet, og er derfor i det vildeste julehumør lige nu. Har ellers et princip der hedder intet jul før 1. december 😛 Men december er jo også liiiiige om hjørnet, så lad os bare sige at jeg opvarmer) og så har jeg også set #bloggerliv. Jeg synes virkelig at bloggerliv er et super godt intiativ, og jeg elsker at se hvad de bloggerne går og laver i deres hverdag. Har I set det? I så fald, hvad synes I om det?

Jeg har samlet et råt og cool outfit med en masse fine ting fra ASOS, som jeg helt klart ville elske at bære. Som sagt ligger jeg jo syg, og det bliver derfor ikke til mange outfit-billeder i denne uge. Men jeg regner stærkt med at komme igen, lige så snart jeg er blevet rask 🙂

// English

Another day in bed with fever, blogging, The Carrie Diaries (I have just watched the christmas episode, so I’m such in christmas cheer. Normally I have a princip about no christmas before the 1. December 😛 But December is right around the corner, so let’s just call this a warm up 😉 )

I have made a raw and cool outfit with things from ASOS, which I would love to wear. As I have told you I’m in bed with fever, so there isn’t going to be a lot of outfit pictures this week. But I promise to get back on track soon again!

 

Black and gold

ASOS bodycon dress
190 DKK – asos.com

Black sweater
140 DKK – asos.com

ASOS black boots
375 DKK – asos.com

ASOS ring
140 DKK – asos.com

Catarzi fedora hat
280 DKK – asos.com

ASOS iphone case
91 DKK – asos.com

ASOS black belt
120 DKK – asos.com

8

 • Ninna

  fedt outfit. Hvilket program bruger til at til lave collager med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Hej Ninna,
   Jeg bruger Polyvore!
   Synes at det fungerer super godt, selvom det mest er for amerikanske mærker 🙂
   Og tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camila

  The Carrie Diaries er bare helt sindssygt godt!! Er vildt ked af at de ikke laver en sæson 3.
  Ser du andre serier?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Jeg elsker virkelig The Carrie Diaries! Kan se det om og om igen, hahaah 🙂
   Ja jeg har set en del forskellig serier, og jeg har faktisk lavet et blogpost omkring det: se det HER.
   Skriv meget gerne i kommentar feltet hvilket serier du kan anbefale!
   xx Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte Madsen

  den sorte kjole er så så så pæn :O :O Det kunne være det skulle være min nytårskjole 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trina

  enig The Carrie Diaries er bare for fed
  love it …

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygdag og Carrie Bradshaw