Braid it!

Fredag, hovedpine og træborde

Glædelig fredag (og J-dag til jer der fejrer det)!

I dag har været sådan en hyggelig afslappet dag for mig. Jeg var så heldig at møde kl. 10.00, da spansk var aflyst, og så havde jeg fri allerede 13.15. Det var liiiiige til at holde ud 😉 I går aftes da jeg var på vej ned fra mit værelse (jeg har værelse på loftet), formåede jeg at hamre mit hoved ind i dørkarmen. Hamre i den forstand, at jeg så stjerner. Smooth, Maria, very smooth. Det resulterede i, at jeg hele dagen i dag har haft voldsomme smerter i den ene side af hovedet, plus at jeg er lidt blå under det ene øje. Jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt jeg måske kunne have fået en lille hjernerystelse. Men hvis jeg har fået hjernerystelse, så er det en meget lille en. Jeg har nemlig (heldigvis) ingen kvalme eller andre symptomer på hjernerystelse. Selvom jeg måske burde blive i sengen og hvile mit smadrede hoved, så kommer det ikke til at ske. Nu vil jeg nemlig smutte til træning (vi skal have undervisning af en af vores trænere fra Århus, hvilket jeg glæder mig viiiildt meget til, wiiii), derefter skal vi have et planlægningsmøde, hvor vi planlægger hvilke turneringer vi skal deltage i det næste halve år, og sidst men ikke mindst så er der Nødhjælpscafé på mit gymnasium i aften, hvilket jeg også meget skulle nå til. Det bliver en lang fredag, men der findes ikke noget bedre end at have meget at se til. Ellers ender man på sofaen med Netflix og chokolade (hvilket nu også er meget hyggeligt…)

Rigtig god fredag til jer alle <3

REDIDSCF1555 REDIDSCF1570

– Det er virkelig det smukkeste efterårsvejr i dag. Her er et billede af mit DIY træbord, som jeg stadig er helt forelsket i. Se hvordan du laver dit eget lige HER <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Braid it!