Så er juleshoppingen skudt i gang

De bedste høretelefoner til løb

Da jeg i august lavede et danseshow for Bang & Olufsen, fik jeg foræret et par meget fine høretelefoner. Jeg er ikke den store elektronik-haj, så jeg har altid bare brugt mine efterhånden gamle Apple-høretelefoner, men de her fra B&O er simpelthen vildt fancy – og don’t worry hvis I synes, at de ser besværlige ud, fordi det syntes jeg også i starten. Men de er simpelthen smarte og lette at bruge! De har en ‘krog’ som man sætter bag om øret, som sørger for at høretelefonerne ikke falder nogen steder. Derfor er de som skabt til løb og andre former for motion!

DSC_0479 Skærmbillede 2014-11-09 kl. 17.14.31

Høretelefonerne kan fås HER.

// English

When I in August participated in a dance show for Bang & Olufsen I got these really cool headphones. I’m not the biggest electronic expert (to be honest: I really suck at electronic) so I have always been using my old Apple headphones. But these from B&O are so fancy – and don’t worry if you think they look troublesome because I thought so too in the beginning. But they are so smart and nice to use! They have this ‘hook’ that you put behind your ear, so they don’t move or fall out – that’s why they are perfect for running!

You can buy them HERE.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er juleshoppingen skudt i gang