Blue love – Coccinelle

Heeej piger og glædelig 1. advent!

Jeg håber at I har haft en lige så hyggelig dag som jeg <3 Jul er det bedste jeg ved, så 1. advent har været en helt perfekt dag for mit vedkomne! Jeg ved ikke med jer, men i mit hoved bliver man aldrig for gammel til adventsgaver… Og jeg har heldigvis nogle rigtig søde forældre, der stadig leger julemand for mig 😛 Derfor tænkte jeg at jeg ville vise jer min super flotte nye Coccinelle taske, som jeg fik i adventsgave i dag. Sagen er, at jeg i torsdags var på lagersalg, da jeg har en god veninde, Cecilie, hvis stedfar forhandler tasker og derfor holdt et kæmpe lagersalg. Der var simpelthen så mange fine ting, og min mor og jeg fik shoppet super mange flotte ting fra Guess og Coccinelle. Da jeg så pakken i morges havde jeg derfor godt lidt på fornemmelsen, hvad der gemte sig under papiret, men det gjorde bestemt ikke spændingen mindre – jeg er 100% barn, når det kommer til jul. Der findes virkelig ikke noget hyggeligere!

Her er lidt billeder af min nye blå kærlighed. Hvad synes I om den?

DSC_0404

DSC_0415

DSC_0419

// English

Hey girls and marry 1. Advent!

I got this blue love at a outlet, which was hosted by my dear friend’s, Cecilie, stepfather. They had a lot of beautiful things specially from Guess and Cocchinelle. I totally fell in love with this blue leather bag 😛 What do you think about it?

Anyway I’m so excited for December! I’m 100% a child when it comes to christmas, and I can’t wait for all the nice hours with tea, sweets, christmas movies and so on. It’s truly the best time of the year <3

2

  • Emmely

    Ja hvem tror ikke på jule manden når der kommer Coccinelle taske ud af det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *