@marissen_

Guld til Sjællandscup!

I går var den længe ventet dag, hvor dansesæsonen skulle skydes i gang – og man kan vist rolig sige at den blev skudt i gang med et kæmpe brag, eftersom vi gik derfra som vindere!!! YES. Sommerens mange træningstimer havde helt sikkert gjort nytte, dog var både Lasse og jeg overbevist om at min nye kjole og Lasses nye kjolesæt klart også havde en finger med i spillet – nyt tøj må bringe held!

På turneringsdage står jeg altid tidligt op, for der skal være tid til hårsætning, få lagt make-up, blive spray’et med spray tan en sidste gang, laves negle og så alt det ‘normale’ som at spise morgenmad. Så allerede fra morgenstunden er det en lang dag, men jeg nyder hvert sekund. Jeg elsker at ligge make-up og sætte hår! Det er hyggeligt og super spændende at prøve nye ting af.

Her er lidt billeder fra dagen!

DSC_0590 DSC_0663 DSC_0733 DSC_0740 DSC_0785 DSC_0795 DSC_0813

// English

Pictures from the dance competition yesterday! Lasse and I won, so we are SO happy! <3 All the hours we spent practicing this summer have definitely been good for us – but we still think our new competition clothes brings us luck, haha.

We had such a great competition today, and both Lasse and I enjoyed dancing SO MUCH.

10

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

@marissen_