Let the week begin

Regnvejrsløbetur

De sidste tre dage har jeg tilbragt i Rørvig, hvor der er blevet slappet af, dyrket motion og hygget i stor stil. Da der ikke har været dans disse tre dage, har jeg måtte dy til andre former for motion – hvilket blev løb. Og utrolig nok så har jeg virkelig nydt disse løbeture! Normalt er jeg ikke den store løbe-fidus, men at løbe i Rørvig hvor man er omgivet af flot natur, er virkelig noget af det flotteste jeg ved. I går regnede det helt forfærdelig meget, så jeg måtte virkelig nive mig selv i armen for at komme afsted. Men jeg kom ud og løbe, og det var simpelthen vildt lækkert!! Det føltes lidt film-agtigt at løbe langs marker mens regnen stod ned i stænger… Utrolig flot, men stadig forfærdelig hårdt – puuha! Men følelsen efter en hård løbetur er simpelthen smerten og regnen værd, det var vildt skønt.

Desuden fik jeg endnu en gang brugt mit meget fine løbetøj fra Netto – tro det eller ej! Hahahaha. Læs mere om mit løbetøjs-kup HER.

DSC_0496

// English

The last couple of days I have been in Rørvig. There was no dancing this weekend so I had to do somer other kind of sport – so I went running. Usually I’m not a big fan of running, but I have to say that I really enjoyed these beautiful runs in Rørvig. The nature is simply amazing! Yesterday it rained a lot, but the run was still so awesome.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let the week begin