Serenity Cupcakes

Pelsjakker fra Nelly.com

Hvis det skulle være gået forbi jeres næser piger, så kommer der endnu en reminder her: NELLY.COM HOLDER UDSALG. Kæmpe udsalg! Så hvis I ikke allerede har tjekket alle deres fine ting ud, så vil jeg klart anbefale at I hurtigst muligt taget et smut forbi. Da pelsjakker er et musthave denne sæson, har jeg fundet 4 lækre pelsjakker fra NELLY, som jeg ikke ville have noget imod at have hængende i mit skab… 😉

Skærmbillede 2014-10-16 kl. 16.06.27

 

– Viiiildt fin lyserød pelsjakke, kan fås HER.

Skærmbillede 2014-10-16 kl. 16.15.29

– Lækker sort jakke fra Vila, kan fås HER.

Skærmbillede 2014-10-16 kl. 16.18.14

– Denne her pelsjakke fra River Island har virkelig vundet mit hjerte. Jeg er helt skudt i de fine farver og det anderledes mønster! Jeg har utrolig meget lyst til at købe den lige nu og her, men tidligere i dag bestilte jeg nye støvler hjem, så jeg ved ikke liiiiiige hvor meget mere mit kort kan holde til i dag…. Hehehe 😉 Men hvis der er andre derude, hvis hjerter denne lækre jakke har vundet, så kan I købe den HER.

Skærmbillede 2014-10-16 kl. 16.25.09

– En sidste fin pels fra Only. Den kan fås HER.

// English

Biiiiig mid season sale on NELLY.COM  ! This season a fur is a musthave, so I have found four really nice and fluffy furs <3

2

  • Amalie

    Hej Maria
    du har en god smag og er fantastisk til at finde disse lovely ting
    God weekend – time for shopping

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serenity Cupcakes