OOTD

Min nye Mulberry-ven

Som jeg tidligere har nævnt, så har jeg en kærlighed til notesbøger. Jeg elsker små fine bøger, hvor man kan skrible diverse (til tider ekstrem ligegyldige) ting ned. På mit skrivebord ligger der flere forskellige notesbøger – en til dans, en til skole, og et par stykker til alt muligt andet. For mit vedkomne er de her notesbøger mit frirum. Jeg kan skrive lige hvad jeg har lyst, fordi det er kun mig der skal læse det. Det er så befriende nogengange ikke at skulle tænke på hvad alle andre mon synes eller tænker. Nå, men sagen er at jeg har fået en ny notesbog – wiiiii. Jeg har ikke tal på hvilket notesbog i rækken det bliver, jeg har virkelig mange små bøger. Men denne notesbog er lidt særlig… Det er nemlig en notesbog fra Mulberry. Oh yes, du hørte rigtigt. Sådan en rigtig fin notesbog i læder, og med Mulberry’s mærke på hver eneste papir-side i bogen. Den er så fin, og jeg kan love jer for, at i denne bog kommer jeg ikke til at skrive ekstrem ligegyldige ting ned:P Min nye Mulberry-ven bliver til særlige, specielle og værdifulde skriblerier.

DSC_0252

DSC_0253DSC_0255

// English

As I have mentioned before: I have a big love for notebooks. Like a BIG love. I have millions (OK, maybe that’s an exaggeration… But I have many!) notebooks where I scribble small and unimportant things. I like the feeling that I’m the only one to read my notes, so I can write whatever I want to – it’s actually such a relief to have a place only for you. But the thing is that I got a new notebook today. I guess you can say it’s a very special notebook because it’s from Mulberry. Oh yes that’s right! It’s a big nice leather Mulberry notebook, and I’m totally in love with it. This notebook is not going to be a place where I write small unimportant things, it’s going to be used only for special and really important scribblings! 😛

2

 • Livagryn

  Ååårh! Kun lidt misundlig!
  Hvor meget gav du for den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria B. Andreassen

   Årh hvor er du sød!
   Det var en gave, så jeg ved faktisk ikke hvor meget den har kostet… Og da det er en lidt ældre model, så kan jeg desværre ikke finde den på nettet. Men jeg har fundet et link til en der minder lidt om: HER <3 <3

   xx Maria <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD