Outfit of the day

Dance practice

Så går det snart løs med dansesæsonens første turnering! Lasse og jeg får trænet en masse for at gøre os klar til den kommende turnering – Øresundskup. Det er en standard-turnering, og da vi begge har fået nyt turneringstøj, (se HER) så vi glæder os heeeelt ufattelig meget til at komme ud og prøve det af. Nå men, det var en lille hurtig danseupdate i forbindelse med at jeg fandt et par fine billeder, som er taget under en af vores træninger 🙂

Så nu vil jeg smutte til træning igen igen:P Vi ses så længe <3

IMG_5231 IMG_5230 IMG_5227

 – Salen hos Soffie Dance Studio hvor vi bruger meget af vores tid.

// English

My dance partner Lasse and I practice a lot to get ready for the new dance season. We have two competitions the next couple of months, and one of them is the Danish championship in latin. Both Lasse and I have got new competition clothes, so we are very excited to try it on the floor 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day