#CosmopolitanChic Blog Challenge

Cover & Ashley Graham

I går eftermiddags landede mit Cover-blad i postkassen, som det gør cirka hver måned. Da jeg også følger Cover på Facebook, så kommer det op på mit startside, når deres nye blad er på gaden – og lad mig bare sige, at det opmuntrede mit fysik-modul en del, da det poppede op på min Facebook, at Covers nye blad var på gaden (og lige for at få én ting på det rene: Jeg var selvfølgelig kun på Facebook i timen fordi jeg skulle sende et dokument 😉 ) Men sagen er, at jeg altid cykler meget hurtigere hjem fra skole, når jeg ved at mit søde Cover-blad venter i postkassen. Det må man vist kalde kærlighed til magasiner.

Da jeg allerede har ædt hver en side i bladet råt, vil jeg gerne give et skulderklap til Cover. Ingen laver så interessante interviews og artikler, som Cover. Denne gang havde de fået fat i den smukke og anderledes model Ashley Graham – og holy shiat hun er sej. Hun er nemlig ikke en af disse sygeligt tynde catwalk modeller, derimod er hun en smuk kvinde med naturlige former, samtidig med at hun er en heeeeelt fantastisk model. I interviewet fortæller Ashley hendes livshistorie, hvordan hun altid har været en kvinde med kurver, og om hvordan modeagenterne faktisk har bedt hende om at tage på – så hun kunne være plus-size-model. Jeg vil ikke sige mere end skynd jer ned i den nærmeste brugs, kiosk, tankstation, whatever og køb det nye nummer af Cover. Det er perfekt weekendslæsning med en kop varm te og et blødt tæppe <3

Rigtig god weekend piger!

DSC_0816 DSC_0823

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#CosmopolitanChic Blog Challenge