Madagascar Vanilla Coffee?

60’erne vender tilbage

Dette efterår står i 60’ernes navn: mini skørter, tern, knøhøje strømper, strik med V-hals og højhalsede bluser. Disse tendenser rocker modeverden og jeg må indrømme, at jeg elsker denne nye mode. Jeg kan slet ikke få nok af højhalsede bluser og strik med V-hals. Derfor har jeg lavet et par idéer til, hvad man kunne fylde i garderoben for at være med på denne glade 60’er-trend.

3859819822_6_1_1

– Denne fine grå sweater købte jeg selv i sidste uge, haha. Den er fra Zara og jeg er super glad for den. Jeg bruger den enten med en sort blonde top inden under, eller en højhalset sort bluse.

6771803804_6_1_1

– Endnu en fin sweater fra Zara. Som I nok har bemærket er jeg meget stor fan af Zara! De har utrolig mange flotte stylish ting til en overkommelig pris. Helt perfekt til unge studerende der vil have flot, men ikke alt for dyrt, tøj. Så Thank God for Zara <3

vera-cropped-knit-14605657-1000x1000

– En sort lækker sweater far Just Female, som kan købes på Miinto. Ville være super fin til et par hullede jeans og sneakers!

6538805423_6_1_1

 

– Og endnu en fra Zara…! Denne bluse ville jeg have købt, men de havde desværre ikke flere i min størrelse. Virkelig ærgerligt, da jeg er helt skudt i det tynde bløde stof og den super flotte babyblå-farve. Men så er det jo godt, at man kan købe den over nettet 😉 Jeg har dog en i sort, og de er simpelthen så rare og dejlig varme at gå med.

// English

This autumn, trends from the sixties are coming back! Mini skirts, check pattern, knee-high socks, sweaters with V-neck, and high-necked blouses are all things that rock the fashion world this year. I love sweaters with V-neck and high-necked blouses, so here are some ideas to your wardrobe this autumn!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madagascar Vanilla Coffee?