Eurostudy Cambridge

Varm citron, The Fault In Our Stars og amerikanske TV-programmer

De sidste par dage har jeg gået rundt og snøftet og været lidt halvforkølet. Men i går aftes ramte forkølelsen mig virkelig – æv altså. Så i dag tilbringer jeg i min seng, med masser af varme drikke. Min mor har lavet hjemmelavet ingefær-citron saft, som jeg blander med kogende vand. Det er de rene C-vitaminer!! Den drik tapper jeg i mig, i håb om at min ru hals og slemme forkølelse snart går over. Ellers er jeg også en meget stor fan af Pukka te… Mmh det smager godt. Tiden får jeg til at gå med at læse The Fault In Our Stars, hvilket er en heeeeelt vildt god bog. Jeg elsker virkelig John Greens skrivemåde. Jeg er overbevist om, at når jeg har læst denne bog færdig, skal jeg læse de andre bøger han har skrevet. Derudover ser jeg diverse amerikanske TV-programmer som “Toddlers and Tiaras” og “En mand – Fire koner” på TLC.
Det er hyggeligt at slappe af i et par timer på denne måde, men efter snart en hel dag i sengen begynder jeg viiiiirkelig at kede mig. Jeg satser på at C-vitaminerne snart slår igennem! 🙂

20140703-151114-54674117.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eurostudy Cambridge