Oh Stella, Stella, Stella

Eurostudy Cambridge

På søndag rejser en veninde og jeg til England. Vi skal nemlig på sprogrejse i Cambridge i to uger. Jeg glæder mig helt vildt meget! Vi har booket sprogrejsen gennem Eurostudy, hvilket indtil videre har været super godt, kommunikationen har fungeret helt perfekt. Så nu håber vi at selve turen også lever op til vores forventninger! Turen er indrettet sådan, at vi ankommer søndag, hvor vi derefter bliver indlogeret på enkeltværelser (dog sover min veninde og jeg i værelser ved siden af hinanden, hvilket er meget rart). Alle hverdage er der fire timers engelsk undervisning, og om eftermiddagen er der sportsaktiviteter og ture til forskellige steder i byen. Jeg har hørt at Cambridge er en super flot by, så jeg glæder mig virkelig til at se den – og ikke mindst Cambridge University! Efter aftensmad er der igen forskellige aktiviteter. I den første weekend skal vi vist nok en tur til London, hvilket bliver super hyggeligt. Jeg har dog været i London rigtig mange gange før, da min familie og jeg tit har taget en shopping-weekend i London. Rejsen sluttes så af med, at vi får et bevis og holder en form for ceremoni. Det bliver helt vildt spændende, og jeg tror at det bliver to super gode uger 🙂

ca_1874911c KingsCollegeChapelWest

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oh Stella, Stella, Stella