Elektronik og jeg er ikke en god cocktail

Vandmelon og granatæbler til morgenmad

20140615-180449-65089554.jpg

20140615-180448-65088163.jpg

 

Læseferie er skønt. Meeeeeega skønt. Det jeg nyder allermest ved at gå hjemme, er at man har god tid om morgen. I går morges lavede jeg en vildt lækker morgenmad bestående af vandmelon og granatæbler! Jeg startede ud med at hælde hjemmelavet mysli op (som man desværre ikke kan se på billedet, da det ligger i bunden) sammen med havregryn. Derefter pillede jeg et halvt granatæble og skar vandmelon ud. Jeg spiste det med yoghurt, hvilket var super lækkert. Hvis man har en lille sød tand ligesom mig, så kan man slutte af med at hælde en sjat ahornsirup på toppen 😛 det smagte helt forrygende!

Så det er bare med at gå i krig med granatæblerne, for hold nu op hvor tager det langt tid at pille sådan én… Men det er virkelig det hele værd, når man sidder med den lækre morgenmad foran sig! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elektronik og jeg er ikke en god cocktail