Sommerlige læderjakker

D.I.Y træbord

Da jeg fik mit nye værelse, var jeg så kreativ at lave mit eget sofabord. Da væreslet er et loftværelse og derfor er meget råt (se her), besluttede jeg mig for at ville lave et træbord!

Det kom af, at min far han fældede træer i vores sommerhus (hvilket jeg synes, at han altid gør, og jeg undrer mig tit over, at vi stadig har træer i haven). Det var et kæmpe træ, så stammen var virkelig stor. Med det træ, kunne der være blevet mindst 50 træborde!

Jeg startede med at pille barken af, så det flotte træ kom frem. Derefter vaskede jeg den, så alt snavset (og bænkenbidderne!) kom af. Så fandt jeg noget groft sandpapir frem, og begyndte at slibe stammens sider. Dette skulle gøres meget grundigt, da det ikke er fedt at have et bord i stuen, som man får splinter af! Da jeg var færdig, fandt jeg min fars slibemaskine frem, og gik i krig med træstammens top, som skulle blive til bordpladen. Derefter gav jeg hele træstammen en træolie, og sluttede af med at skrue fire hjul på. Wupti, og så havde jeg et super fedt bord 🙂

DSCF1570

DSCF1571

DSCF1569

DSCF1576

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerlige læderjakker