Sommer sneakers

Lidt prinsesse har man vel lov at være

I forgårs havde vi, 9. klasser, sidste skoledag. Mega sjovt! Vi startede dagen ud med fælles morgenmad for hele årgangen (fire klasser) samt lærerne. Derefter blev der kastet karameller, og jeg må indrømme, at jeg aldrig har følt mig så magtfuld. Haha. Man kunne få de søde små børn til at råbe ALT, hvis bare de fik karameller for det. “9.D er de bedste!” og “Maria er Gud”. De råbte alt, og det var simpelthen så sjovt – både for dem og for os. Derefter begav vi os ud i skolegården, hvor der var den vildeste vandkamp. Vi gik rundt med kæmpe vandpistoler og spulede hinanden helt gennemblødte. Det var virkelig virkelig sjovt 🙂 Bagefter tog vi i dyrehaven, hvor vi mødtes med en masse andre fra årgangen, og senere på aften tog vi hjem til min veninde, hvor der var havefest. Det var en super hyggelig dag med en masse dejlige mennesker 🙂

20140530-090121.jpg

20140530-090313.jpg– Askepot og Rapunzel helt gennemblødte og med barberskum i ansigtet!

To af mine rigtig gode veninder og jeg var klædt ud som prinsesser. Kostumerne var dog liiiiidt svære at finde. Vi gik nemlig ind i en Fætter BR, og spurgte om de havde nogle prinsessekjoler. Ekspedienten kiggede utrolig mærkeligt på os og sagde: “Ja, men ikke i jeres størrelser.” Så måtte vi forklare hende at det var til sidste skoledag, så vi skulle bare bruge de største størrelser hun havde. Det var utrolig sjovt, og jeg tror aldrig jeg har grint så meget, da vi skulle prøve kjolerne for første gang. For at sige det mildt, så var det lidt trængt at krybe ned i en str. 7-8 år 🙂 hahaha. Men vi havde en fest, og det endte ud som en super festlig sidste skoledag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer sneakers