Lidt prinsesse har man vel lov at være

Blomsterkrans

20140530-201613.jpg

20140530-201812.jpg

20140530-201834.jpgMin søde søster og jeg gik i dag på blomsterjagt… Vi fandt mange fine blomster langs landevejene ved vores sommerhus, og besluttede derfor at nu skulle vi være kreative. Det sker ikke så tit, men solen, naturen og stemningen af at vi snart går ind i juni, gjorde noget ved os. Så vi gik i krig med blomsterne fast overbevidst om, at vi ikke ville ende op med den sædvandlige blomsterbuket. Vi flettede, snoede og bandt knuder. Resultatet blev denne yndige sommer-blomsterkrans. Den skriger simpelthen af sommer, og vi var meget stolte og tilfredse over, hvor godt vi havde gjort det.

Hvad med jer? Inspirerer sommeren også jer på en helt anderledes måde?

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Lidt prinsesse har man vel lov at være