PONYTAILS

Bededagsferien

Puha det har regnet meget de sidste to uger!! Jeg, som ellers plejer at synes at regn er hyggeligt, blev godt nok træt af det. Normalt elsker jeg sommerregn; duften og den friske fornemmelse er bare såååå fantastisk! Men når det regner konstant i to uger, ja så bliver det kedeligt. Men lige nu er vejret simpelthen så smukt, og jeg krydser fingre for, at resten af sommeren bliver i dette smukke solskinsvejr.

Indtil videre har jeg fået lavet en masse ting i denne bededagsferie! I går var min familie og jeg et smut forbi Rørvig for at vande blomster i vores sommerhus – Jeg må indrømme at det nok mest var min far der vandede blomster, mens min søster og jeg nød solen. I dag har jeg været til danse-workshop, som er en weekend hvor en anden instruktør, end dem vi plejer at blive undervist af, kommer forbi og underviser os en hel weekend. I denne workshop var der undervisning af en sød danselærer, Sarah, fra England. Hende har vi haft besøg af i en del år nu, og hun er bare super dygtig.

Derudover passer vi hund i denne weekend – Scott, en super dejlig schæferhund (og så er han også politihund! :O ) Han er bare SÅ opdragen og helt fantastisk sød 🙂

Jeg håber, at I alle nyder jeres mini-ferie lige så meget som mig <3

IMG_0410

IMG_0421

– Min lille natur-freak kommer rigtig op i mig, når jeg er i Rørvig. Jeg tager waaaaay to many billeder af naturen, men altså… Det er bare så mega monster flot 😉

IMG_0450

– Vi fik ultra lækre drinks på terrassen.

IMG_0473

– Et rigtig stemningsbillede, synes jeg. Slidte cowboybukser, grøn natur og farverige drinks, det er da sommer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PONYTAILS