20% på ASOS!

Tilbage til hverdagen… Suk

Den gode påskemad er spist, solstolene pakket sammen, sommerhuset lukket ned og hverdagen begynder igen. Øv altså. En uge til vil bestemt ikke gøre noget. Jeg har virkelig nydt denne her påskeferie, og jeg er helt ked af at den er slut. Nu står den på skole, skole og atter skole. Jeg kommer til at savne Rørvig, påskemaden og solen, når jeg om et par uger sidder til min endelige eksamen. Puha hvor er det vildt, at jeg kun har en måned tilbage i folkeskolen! Jeg glæder mig på rigtig mange måder til næste år, da jeg har mange venner, som allerede går i gymnasiet, men alligevel er det en yderst mærkelig fornemmelse snart at være færdig med folkeskolen. 

I bund og grund er det faktisk den samme følelse. Det med at forlade folkeskolen og forlade påskeferien. Det er altid svært i det øjeblik forandringen sker, men lige så snart man er kastet ud i det nye (eller gamle som hverdagen… Suk) så er det heldigvis ikke så slemt. Det er alligevel noget mærkelig noget, at vi mennesker altid tænker på det vi forlader, i stedet for det vi går i møde. Jeg vil virkelig gerne lære altid (næsten altid!) at tænke på det positive og ikke det negative. Jeg tror faktisk jeg starter liiiiige nu! 

Så i stedet for at tænke på hvor trist det er, at ferien slutter, så vil jeg tænke på, hvor mega fedt det er, at jeg skal se alle mine søde venner og veninder i skolen i morgen. Jeg vil nyde, at gå i klassen med dem den næste måned i stedet for at ærgre mig over, at jeg kun skal gå i klasse med dem en måned endnu. Jeg vil nyde alle de gode og hyggelige stunder, som denne påskeferie har budt på og glæde mig til sommerferien, der forhåbentlig bliver lige så hyggelig! Hvis ikke hyggeligere 🙂 

Det føles faktisk ret fedt. Det at tænke positivt, og bare lade de negative tanker flyve til et ukendt land, hvor de kan passe sig selv. Jeg vil helt klart anbefale det 😉 

Maria 


– Helt klart et dejligt påskeminde! Årets første sejltur i familiens rib-båd (en mega stor gummibåd til jer der ikke vidste det;))

– Billede fra solsengen hvor jeg tilbragte liiiiiiidt for meget af min påskeferie!

–  Og en påske-selfie på vej til loppemarked i Rørvig 🙂 


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% på ASOS!