Tilbage til hverdagen... Suk

Hjemmelavet koldskål med ananas og jordbær

Her til aften fik jeg en lækker dessert, som bestod af hjemmelavet koldskål med ananas og jordbær. Mums! Udover at det er ekstremt lækkert at lave hjemmelavet mad, så bliver jeg også nødt til det, fordi jeg er allergisk overfor mælk. Jeg mangler simpelthen et enzym i min mave der hedder laktase, som nedbryder mælkesukkeret laktose. Og hold da op, hvor er der mælk i mange ting! Det ligger man virkelig mærke til, når man konstant skal holde øje med det.  Da koldskål er et mælkeprodukt, så laver jeg det selv, så jeg stadig kan nyde smagen af den dejlige og friske sommer! 

Uanset om man er laktose intolerant eller ej, så er det skønt at lave hjemmelavet koldskål! 
Her er min opskrift: 
2 æggeblommer 
4 spsk. sukker 
2 tsk. vanillesukker 
Det piskes til æggesnaps (til det bliver hvidt). 
Så hældes der 1 liter kærnemælk ned i æggesnapsen. 
Voila! Så er der hjemmelavet koldskål 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage til hverdagen... Suk