Hjemmelavet koldskål med ananas og jordbær
Her til aften fik jeg en lækker dessert, som bestod af hjemmelavet koldskål med ananas og jordbær. Mums! Udover at det er ekstremt lækkert at lave hjemmelavet mad, så bliver jeg også nødt til det, fordi jeg er allergisk overfor mælk. Jeg mangler simpelthen et enzym i min mave der hedder laktase, som nedbryder mælkesukkeret laktose. Og hold da op, hvor er der mælk i mange ting! Det ligger man virkelig mærke til, når man konstant skal holde øje med det. Da koldskål er et mælkeprodukt, så laver jeg det selv, så jeg stadig kan nyde smagen af den dejlige og friske sommer!
Uanset om man er laktose intolerant eller ej, så er det skønt at lave hjemmelavet koldskål!
Her er min opskrift:
2 æggeblommer
4 spsk. sukker
2 tsk. vanillesukker
Det piskes til æggesnaps (til det bliver hvidt).
Så hældes der 1 liter kærnemælk ned i æggesnapsen.
Voila! Så er der hjemmelavet koldskål 🙂
Ingen kommentarer endnu