Så er det bare med at komme i gang!

20% på ASOS!

Der er virkelig ikke noget bedre end at vågne op en mandag morgen, komme i tanke om at man ikke skal i skole og derefter åbne sin computer for lidt morgen-shopping! Endnu bedre er, at der er 20% på ASOS (dog kun på ASOS eget mærke). Der er virkelig meget fedt tøj, som kunne give et pift til garderoben her til sommer 🙂 

Jeg har fundet en masse fine ting, som jeg helt klart vil overveje at købe. Her kommer nogle af mine yndlings: 

– Jeg er virkelig helt vild med denne her fine lyserøde bluse! Den er enkel og sød, samtidig med at den kan bruges med læder, hvilket gør den vildt sej. Jeg vil helt klart bruge denne bluse til et par hvide jeans eller shorts her til sommer! 
Blusen kan findes her!

– Denne her hvide oversize jakke er så fed! Det er måske ikke liiiiige en sommerjakke, men den er mega sej som overgangsjakke. Jeg elsker, at den er hvid, hvilket gør den helt vildt feminin, på trods af at det er en oversizejakke. Den eneste ulempe kan være, at den er hvid og nok let bliver beskidt… Men så må man være forsigtig med hvor man sætter sig eller bare lade helt vær’ med at sætte sig 😉 Haha. Jeg er i hvert fald helt vild med den!
Du kan finde jakken her 🙂

– Til et lidt finere sommersæt er denne kortærmet blonde bluse med shiny krave helt perfekt! Da det er en meget mørk bluse, synes jeg, at det er rigtig fint at have hvidt på til. 
Den kan findes her

– Iiiihhhh. Jeg er helt vildt med denne sorte blonde-sag! Den er så elegant med de lange tætsiddende ærmer og den smukke bredde udskæring. Den her kjole har helt klart galla-potentiale (hvis man er til korte gallakjoler ligesom mig)!
Kjolen kan findes her


Skynd jer ind på ASOS og få shoppet ind til sommergarderoben, så længe der stadig er 20%. Jeg håber, at I nyder den sidste dag af påskeferien! Det gør jeg i hvert fald 🙂 

Maria 


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er det bare med at komme i gang!